img_3950.jpg
Jeg drømmer, ønsker, håber altid på at blogge tidligt om morgenen, men det er ikke altid, at det lige kan gå i opfyldelse. Det er efterhånden blevet nemmere at bloggen om aftenen, når Lille K er puttet og de praktiske opgaver er done:)
Lille K og jeg er tilbage i dobbelt A igen efter 3-dags ferie sydpå. Vi har besøgt bedsteforældrene og faster i Sønderborg samt fejret moster Vahy´s fødselsdag i går. Så der stod en smilende farmand og tog i mod os her til aftenen, da vi endelig besluttede os for at komme hjem;)
Ferien sydpå var lige noget for Lille K, som levede som en konge.

Min super seje kusine Lohy havde tryllet et kæmpe bord frem med desserter i anledning af Vahy´s fødselsdag og jeg var lige ved at falde om. Thiviya var storsmilende, da kager er lige noget for hende og Oviya havde fundet sig en ny legekammerat, som insisterede på, at de alle skulle blive og sove hjemme hos moster Lohy;) I kan se flere billeder af min kusines flotte og lækre kager på facebookpage Sweet&Chilli– endelig giv et like;)
Nu ser vi blot frem til weekenden, hvor moster Vahy skal fejres igen.
img_3969.jpg
Min svigerinde Dudi og jeg har været fuldt beskæftiget under besøget. Vi havde besluttet, at der skulle forandres lidt i huset hos svigerforældrene og nu var vi blevet trætte af at udskyde projekterne. Så vi fik smidt en masse ting ud, pakket puslebord væk og flyttede rundt på senge ( total handywomen) og sat for alvor stakkels svigerfar på overarbejde. Svigermor har nu fået sin egen systue, som vi har indrettet til hende og værelset til vores yngste babyboy Shivan er maks klar, når han kommer på besøg. I dag fik vi bygget det nye sofabord med hjælp fra fætter Divo og ved næste besøg skal loftet males og de sidste ting ordnes. Jeg er næsten sikker på, at min svigerfar fik stress på grund af os, da han helst ville lege med Lille K, men han var en dejlig hjælp og vi var alle ret tilfredse af resultaterne.
Jeg elsker at indrette, flytte rundt og skabe lyse rum, så projekter som disse er lige noget for mig:)
I morgen er det igen hver dag og jeg er ret nervøs for, at K vil vågne op i morgen og lede efter familien, da han har vænnet sig til at farmor underholder ham fra klokken 5 om morgenen og i morgen tidlig vil det blot være mor og muligvis en snorkende far;)
Godnat og sov godt alleezusammen…