IMG_3094
Jeg elsker København tivoli, ungerne elsker tivoli og jeg er sikker på at hele vores familie elsker julemåneden i København tivoli. Vi var afsted for to år siden, men sidste år blev desværre ikke til noget, så det var en fornøjelse at besøge København tivoli igen med familien. Deres julepynt er så smukt og det er helt sikkert noget, som skal opleves. Jeg anbefaler stærkt, at i tager afsted, med eller uden børn. Stemningen og julepynten får julestemningen frem i én.

IMG_3095
IMG_3097
IMG_3093
Ungerne elskede at prøve forlystelserne og Lille K havde store øjne hele vejen igennem:) Vi hyggede os med varm kakao og pandekager mellem forlystelserne. Jeg håber på at komme afsted igen næste år. At vi ramte Black Friday, som dagen hvor vi skulle i tivoli var faktisk en befrielse. Det var skønt at gå rundt i tivoli og mærke ro og afslapning.
I morgen er det en speciel dag for os, så vi ses da på bloggen ik;)