Godt Nytår til alle jer skønne læsere:)
Jeg har været lidt stille på bloggen på grund af jul/nytår samt lidt sygdom, men nu er jeg tilbage og klar til 2017 på bedste vis.
Vi startede 2017 godt ud med årets første sammenkomst med madklubben og denne gang var det søster Sangi og Valle, som var værterne. Vi havde valgt denne dato, da vores dejlige Christine tager en tur til San Diego de næste fire måneder og vi skulle da lige sige farvel på bedste vis.
Så trods for travlhed og sygdom, så dukkede næsten alle op og vi fik spist og sagt farvel til Christine.

Menuen bestod af:
Forret- Tunmousse
Hovedret – Steg med ovnstegte kartofler, broccolisalat og en lækker sovs.
Dessert – brownie med is.
Jeg blev dårlig under middagen, så fik desværre ikke taget billeder af desserten.

Jeg er lidt stolt af drengene, som havde valgt dette søde kort til Christine<3
Trods for sygdom, så startede 2017 rigtig godt ud med familie og dejlige venner. Fordi i sidste ende er livet for kedeligt uden de to ting. Det er mit mål for 2017 at bruge endnu mere tid sammen med familien og mine dejlige venner.
Rigtig god dag allesammen:)