Let´s get juicy peeps:)
Endelig kom vores længe ventede Kuvings slow juicer, som vi bestilte inden jul. Vi har længe overvejet at anskaffe os en slowjuicer, men vi var i tvivl om, hvorvidt vi vil få den brugt. Sluttelig blev vi enige om, at vi gerne vil have én Kuvings slow juicer, da den ikke fylder så meget samt hørt gode anbefalinger om denne maskine.
img_4607.jpg
img_4610.jpg
I morges fik for første gang afprøvet slowjuiceren og jeg var mildest talt imponeret. Der kom så meget saft og vi fik både lavet en med kun appelsiner og en anden juice med appelsiner, gulerødder og rødbede. Jeg elsker rødbeder og har sådan glædet mig til at bruge rødbederne fra onkels kolonihave.
img_4611.jpg
Thino tog lækkert friskpresset juice med til Volleyballkampen, mens jeg nyd det sidste til frokost- namme nam:)
img_4613.jpg