Så er tiden kommet til, at jeg skal op i gear igen;O)img_1277.jpg

Det er min første blog i 2017, og jeg håber, at jeg vil være bedre til at blogge i år. Sidste år havde jeg en høj ambition om at udgive minimum 30 blogs, men desværre har jeg ikke levet op til det. Min sædvanlige undskyldning er travlhed. Forleden dag sagde jeg til min søster, at jeg ville udgive en blog i denne uge, og hendes svar var, at hun ingen kommentar havde. Det betyder med andre ord, at hun har svært ved at tage mig alvorligt, hvad angår at skrive på bloggen. Jeg havde lyst til at svare hende tilbage, men hun havde jo en pointe.

Planen bliver for i år, at jeg simpelthen skal gøre mig umage for at leve op til at skrive flere blogs. Det er et af målene for 2017, og hvert år i starten af januar skriver jeg målene for året, som jeg løbende følger op på. Til nytår indgik vi i familien en pagt, hvor vi alle har nedskrevet vores mål for 2017, som vi skal følge op til næste nytår. Så jeg har lidt mere på spil i år, og det vil det jo være fedt, hvis jeg kan sige, at jeg har opnået alle mine mål;O)

Et af mine andre mål er at læse en bog om måneden, og for januar måned, har jeg valgt denne bog:img_1299.jpg

Af forskellige årsager er jeg i de sidste to måneder kommet helt væk fra mine daglige rutiner. Eksempelvis er der sket en forværring med mine spisevaner, har aldrig spist så meget toastbrød og franskbrød som nu, og hvad angår fysiske aktiviteter, ja har slappet lidt for meget af.

Tit går jeg galt i byen med mine høje forventninger, om hvad jeg kan nå, og hvad jeg reelt kan.
For at give mig selv en god start, har jeg valgt at planlægge en uge ad gangen med små delmål. På denne måde, kan jeg bedre overholde målene;O)

Målene for uge 3 bliver:
• drikke to glas vand om morgenen
• gå daglig gåtur 4-5 km
• påbegynde at læse bogen
• laver madplan således, at jeg undgår at spise for megen tomme kulhydrater

Jeg har en god tiltro til, at jeg kan overholde ovenstående mål.

God uge til jer alle.