Brug koden 5smiles og få 20 % i rabat hos designomaten.dk

God aften skønneste mennesker…
Håber I alle har det godt og nyder denne milde ventervejr 🙂
Jeg er tilbage med fuld energi efter vores lille getaway, hvor vi tog os en lille roadtrip i Tyskland. Selvom det blot var fire dage, så har det givet mig masser af glæde og energi. Jeg havde brug for at komme lidt væk og blot nyde dagene sammen med min lille familie.
Nu er vi kommet et skridt nærmere på vores byggeprojekt og jeg har endelig accepteret, at vi først flytter i 2018. Så derfor er jeg gået videre med nogle enkelte projekter, som jeg på en eller anden måde havde tilbageholdt. Så nu er der fuld blus på indretningen af K´s værelse og til værelset skulle der selvfølelig laves en fødselstavle. Jeg bestilte fødselstavlen hos designomaten.dk, da jeg godt kunne lide deres designs og desuden også fik mulighed for at printe tavlen ud selv. Den hænger nu på hans berømt Wall og jeg har lavet en ekstra i A3 udgave, som skal hænges op på væggen i hans værelse hos svigerforældrene.

Hos designomaten.dk kan du vælge forskellige modeller af fødselstavlerne og se en udkast inden du bestiller. Det er let proces og lige nu kan du få 20 % i rabat ved at bruge koden 5smiles.
Jeg synes, at fødselstavler er ret sødt og passer rigtig godt ind i et børneværelse. K elsker at sidde og kigge på hans Wall også griner han tit – så sødt:)

Save