Ferie, Getaway, forlænget weekend,roadtrip, kært barn har mange navne og i vores tilfælde hed det Roadtrip i Tyskland. Jeg vil påstå, at vi alle på en eller måde har godt af at komme væk i ny og næ. Vi er selv en lille familie, som de sidste mange måneder har haft et overfyldt program og mindre tid til hinanden. Pludselig en dag kunne jeg bare mærke, at nu var det nok!
Nu skulle det ikke længere handle om praktiske opgaver, besøg, fester eller andet, men nu skal det handle om min lille familie og nærhed. Derfor planlagde vi en ferie, hvor vi skulle sydpå og måske ned til en smule varme. Men desværre blev Lille K ret snottet og vi havde egentlig ikke lyst til at flyve med ham. Så vi tænkte og tænkte, fordi behovet for at komme væk fra vores almindelig hver dag var ret stort, men man vil da gerne afsted til et land, hvor der var varmt. Så da min spontane mand forslog, at vi pakkede bilen og tog en getaway tur rundt i Tyskland, så tænkte jeg ” Herregud, Tyskland!”. Der var koldere end i Danmark og jeg havde efterhånden været en del gang i Hamburg, Flensburg og Bremen. Men jeg overgav mig og fulgte denne spontane fyr, som ikke engang ville bestille hotel, da vi skulle tage tingene, som det kom. Min tryghedszone var virkelig på prøve og jeg prøvede forgæves at overtale ham til at bestille hotel.

Men ved i hva kæreste læsere, vi fik en fantastisk ferie ud af at være spontane. Der var intet, som var planlagt andet end et par timer før og vi skulle absolut intet nå! Vi spiste aftensmad i Bremen og endte i Köln, hvor vi havde nogle fantastiske dage. Vi besøgte Kôln domkirke, som er så idyllisk og smuk. Vi besøgte chokoladefabrikken, hvor vi lærte en masse om kakaobønner, plantager og videre i chokoladeskolen. Vi sluttede af med at spise lækre kager med den skønneste udsigt over Rhinen. Her sad vi og hyggede i 3 timer inden turen gik videre:)Vi rejste videre til Dusseldorf, hvor vi besøgte en klassisk biludstilling og det var til min overraskelse ret spændende. Vi slappede af på de skønneste hoteller, hvor vi nogle dage tog take away og hyggede på hotellet og sluttelig tog vi forbi Hamm tempel, hvor Lille K skulle med og se, hvor hans forældre blev gift.
<
En tiltrængt ferie, men hvor var det fedt med den spontane udgave og ingen deadlines. Nu hvor man har gjort det én gang, så er vi blevet enige om, at det her noget, som vi skal gøre hver tredje måned. At blive forældre er et mirakel og en overskøn følelse, men parforholdet betaler i ny og næ en pris for det. Det her er min og Thino´s måned at vende tilbage og lige give vores ægteskab ny energi og kærlighed samtidig med at Lille K havde sine forældres fulde opmærksomhed. Tro mig, det nyd den lille bandit 🙂
Det var vores første roadtrip i Tyskland og helt sikkert ikke den sidste i fantastiske Tyskland.