Jeg havde tilmeldt mig kampagnen Tæl skridt 2017 via arbejdet. Kampagnen varede i perioden 23. januar til og med den 5. februar. I løbet af kampagnen skulle man forsøge at gå 10.000 skridt om dagen i mindst 8 ud af kampagnens 14 dage. 10.000 skridt er ca. 7,5 km, og jeg havde håbet på, at jeg vil gå de 10.000 skridt minimum 10 gange inden for de 14 dage. Weekenden inden havde jeg fundet en rute og havde prøvet at gå de 10.000 skridt.FullSizeRender

Jeg havde tilmeldt mig kampagnen, fordi jeg har et ønske om at komme til at bevæge mig mere i min dagligdag. Mit arbejde er meget stillesiddende, og derfor er det vigtigt, at jeg gør noget aktivt for at komme til at bevæge mig mere.

Det er først, da jeg begyndte at bruge min skridttæller, at det gik op for mig, hvor lidt jeg faktisk bevægede mig. Mit ønske og min gode intention om jeg skulle gå de 10.000 skridt minimum 10 gange i løbet af de 14 dage er ikke gået helt efter planen. Det er ikke min dovenskab, der var årsag til, at jeg ikke nåede målet, men tidspres. Når jeg endelig fik tid om aftenen, var det for mørkt til at gå en tur.skridt tælJeg har dog fået en del ud af at deltage i kampagnen, såsom at jeg er begyndt at gå med skridttælleren dagligt, og er dermed blevet opmærksom på, hvor meget eller hvor lidt jeg bevæger mig i løbet af dagen. Der er flere fra mit team, der har deltog, og det var sjovt at tale med kollegerne om hvem der har gået de fleste skridt, osv.

Jeg elsker at gå tur, og snart bliver det forår, og det bliver nemmere at komme ud og gå nogle lange ture.