Hejsa skønne læsere:)


I Aarhus skinner solen smukt og det er sket ikke så skidt med sne, da de lyse farver får mig til at smile:)
Weekenden startede skønt ud med dejlige damer, hvor der blev snakket om mange emner, men især om et kommende bryllup. Vores skønne veninde Aygul skal giftes og hvor var det så hyggeligt at sidde og kigge på brudekjoler, desserter og tale om alt det følger med til en god tyrkisk bryllup:) Jeg har aldrig været med til en hennafest, så det glæder jeg mig til:)
Da jeg ikke har set Aygul siden hendes forlovelse, så fik jeg en kreativ ide om at binde en forårsbuket til den kommende brud. Det blev en kort buket med masser af forår. Jeg elsker de spirende løg og grene, som bare får mig til at smile ved tanken om forår:-)
Der var dejligt at se, at Aygul blev glad for buketten og vi fik nogle gode timer sammen inden jobbet kaldte på mig:)I dag står det på Disney show i boxen i Herning og jeg håber, at Lille K og hans kusiner kommer til at nyde det.
En smuk lørdag og jeg ønsker jer en dejlig weekend:)