Foråret er kommet, blomsterne springer og fuglene synger:) Åh hvor jeg elsker solen, varmen og årstiden. Vi har udnyttet de varme dage i haven, hvor der blev både leget og grillet. Sidste sommer byggede vi en legeplads til børnene, og det har de og vi haft store glæde af:)

Selvom haven trænger til en kærlig hånd, så er det nu bare dejligt at nyde foråret, som den er. Jeg fået købt blomster til at plante i krukkerne og glæder mig til at nyde det færdige resultat.

Jeg har haft et ønske, om at lave vores et nyt bålplads. Jeg kan godt lide at hygge omkring et bål, og vi er flittige til at bruge bålpladsen om sommeren. Den nuværende bålplads trænger til forandringer, så det kan blive hyggeligere at sidde der. På nuværende tidspunkt er jeg godt i gang med at finde inspiration til det:)
Dengang jeg mødte min mand, så var han ikke helt handy-typen. Men med tiden er han blevet mere handy og er ret gode til at få lavet de her projekter. Så mon ikke, at han kan kreere et hyggeligt bålplads til hans tre yndlingspiger, hvis han blot få lidt inspiration 🙂

Billederne er hentet fra google.
Bål plads med gynger 7

bålplads

bål

bål1