Karthi1
Ferien er snart ved sin ende og i dag handler det om Andorra. For at være helt ærlig, så havde jeg aldrig hørt om landet og vidste heller ikke hvor det lå. Men mellem Frankrig og Spanien ligger Andorra og er meget kendt for sine smukke bjerge, hvor ski og skateboard er hver dag. Turen til Andorra var enormt smukt og vi kørte mellem bjergerne. Min kamera kunne slet ikke følge med og alligevel synes jeg ikke billederne viste den smukke landskab.
Vi var alle vilde med Andorra og er helt enige om, at vi skal tilbage igen. Jeg var den eneste, som blev køresyg på vejen til Andorra, men det gik hurtig ovre og jeg skal helt klart tilbage og stå på ski sammen med familien:)

Andorra er tax-free, så i kan næsten gætte jer frem til, hvad min mand, svigerfar og Goch har haft gang i 🙂
Andorra er helt klart en anbefaling fra min side.
God dag:)

Karthi

Karthi3

karthi4

karthi5

karthi6