mathi

Hverdagen er startet igen og vi er hjemme igen efter en impulsiv miniferie til Tyskland. Vi havde booket os ind på Ostsee Resort Damp i Nordtyskland – ½ times kørsel fra grænsen. Hotellet var perfekt og lå lige ved siden af vandet. Stedet er børnevenligt og det var blandt andet også derfor, at vi valgte Ostee Resort. Der var både indendørs og udendørs aktiviteter til børnene og vi skulle ikke bevæge os langt for at nå frem til diverse aktiviteter. Dovenskab er en del af en ferie 🙂

Vi var ikke så heldige med vejret, men hotellet og omgivelserne var så smukt, at vejret ikke havde den store betydning alligevel. Vi nød det i fulde drag. Tænk, at man egentlig ikke skal længere væk for at få følelsen af, at man er på ferie. Ærligt talt, så er vi ikke gode til at holde “ferie”, når vi er hjemme. Vi falder hurtigt tilbage til hverdagsrutiner, så derfor blev vi enige om, at vi skulle afsted i påsken:) Ungerne elsker ferie og det er dejligt at mærke, at børnene er ved at være store og nu er meget nemmere at rejse med.

Vi fandt også ud af, at Ostsee Resort Damp er kendt for deres wellness og spaophold. Vi var vildt overrasket over, at møde så mange dansker under opholdet:) Hvis man har dyr, så er der også mulighed for at tage dem med og man oplever god service under opholdet.
ferie

mathi2

mathi3

mathi4
Det var vores første mini ophold med børnene, men vi kommer helt sikkert til at udforske Tyskland meget mere i fremtiden 🙂

Nu er vi hjemme igen og fuldt opladet igen:)