Kender i følelsen af, at man går en hektisk uge i møde og alle dage indeholder et eller andet, som man skal forholde sig til 100 % og man egentlig har lyst til at gemme sig under sin dyne. Sådan havde jeg det lidt, da denne uge startede. Men efter en hurtig pepup-talk til mig selv, så var jeg klar. Jeg er ikke typen, som bliver liggende under dynen helt frivilligt, så jeg kastede mig ud i det og gav mig 110 %. Derfor sidder jeg i dag med den her SUPERWOMAN følelse og det er lige før, at jeg hverken skal bruge kappen eller de magiske kræfter for at flyve 🙂 Trods for at jeg kunne falde i søvn siddende, så er jeg glad og stolt. Jeg duer ikke til at købe mig ud af pynte løsninger eller købe mig til dessert, når det er fest i familien. Jo flere DIY opgaver, som jeg kan få ind, jo bedre. Det er måske ikke altid hensigtsmæssigt, når jeg også har del arbejdstimer ved siden af, men jeg kan ikke lade være.

Dagene i går og i dag har især været med fart på. På hjemmefronten har Thino været sløj og vi skulle bare i mål med mange praktiske opgaver med hensyn til plantegningen. Yderligere så fylder Thino 30 år i morgen, så den del skulle også forberedes. I går farede jeg rundt og fik skaffet alle de nødvendige ting til festen, så dagen i dag er blevet brugt på at bage og lave kreative projekter.


Thino og jeg startede morgenen med at gøre servietterne klar og det var et dejligt teamwork ved spisebordet. Vi var ret stolte af det færdige resultat til hans Gentleman-fest i morgen med drengene. Mens Thino puttede Lille K i bad, så fik jeg bagt en brownie-cheesecake med hindbær til i morgen. Thino og jeg er begge glade for denne kage og den ville han gerne have i morgen, så det skal han da:)

Så da jeg endelig drog af sted på arbejde i eftermiddags, så var jeg glad og lettet. Alt det vi skulle nu, ja lige frem fra at klippe Lille K´s hår til rengøring til DIY til madlavning samt bagning, så nåede vi det hele. Nu hjælper familien med det sidste, mens jeg er på arbejde og i morgen tidlig kører jeg sydpå for at fejre mine to banditter sammen med alle vores kære.

I tamilsk kultur fejrer vi, når børn får deres første tand. Så i morgen middag er det den del til Lille K og herefter er det fødselsdagsfejring af farmanden. Jeg glæder mig meget og ser frem til at nyde dagen med familien.

Håber i nyder denne forlænget weekend og ses på bloggen i morgen:)