God morgen skønne læsere 🙂

Jeg skrev godt nok, at jeg vil blogge lørdag og det var også min intention, men lørdag fløj i en fart, som ikke var til at styre. Jeg husker blot, at jeg startede turen mod Sønderjylland om morgenen og i stedet for fortsætte på motorvejen, så drejede jeg af mod Silkeborg og mente da heller ikke, at Galten hørte hjemme på den rute – ha ha ha 🙂
Men tilbage på rette spor igen og direkte hen til det lokale, hvor Thino senere skulle fejre sin fødselsdag. Temaet var Gentleman, så pynten skulle passe til temaet uden at det blev for meget. Jeg glæder mig til at dele billederne med jer af lokalet.
Middagstid landede jeg i Sønderborg og var klar til at fejre den lille mand. Vi havde alle traditionel tamilsk tøj på, og jeg havde valgt en simpel saree med blomster til dagen. Tiden fløj utrolig stærkt og da jeg om aftenen kom tilbage til Sønderborg efter sidste levering af manglende ting, så var jeg SÅ TRÆT, at jeg faldt i søvn, da jeg puttede Lille K 😉
Søndag var vi tidlig oppe og hente morgenmad hos bageren, så der blev hygget om mors dag inden jeg drog tilbage til lokalet sammen med familien, hvor oprydning ventede os. Åh, det er bare den sure del, når man holde en fest. Men med en hjælpsom familie og dejlige venner, så kom vi igennem det og kl 15 var jeg tilbage i Aarhus og klar til min døgnvagt. Jeg kigger tilbage på en dejlig weekend og jeg er især glad for, at både Thino og Lille K havde en dejlig weekend med masser af kærlighed. Som vanlig havde jeg en kæmpe tak til familierne, som havde taget sig maden og desserten. Der manglede sandelig ikke noget denne lørdag 🙂