Det er efterhånden næsten 10 år siden, at jeg sidst havde besøgt Legoland og min kusine Lohy nævnte, at hun ikke havde været der i næsten 20 år. Men ret spontant, så valgte vi at arrangere en tur til Legoland. Thiviya og Oviya havde glædet sig rigtig meget, da de ikke havde været der før. Der var sket meget siden mit sidste besøg, så vi kastede os i det og var rigtig glade for vejret.Ungerne var helt vilde med at prøve de forskellige aktiviteter og vi fik sågar kusine Lohy med en tur i træstammen 🙂 Onkel Thino og onkel Valle forsøgte i laaaang tid på at vinde en bamse til Thiviya og endelig lykkedes det onkel Thino at finde en fisk til hende, som Thiviya var meget stolt af. Vi andre drillede dem lidt 🙂
Lille K nægtede sin lur og var optaget af se alt, så turen hjem lå han og boblede tungt. Familien fra Rødekro og Viborg havde sørget for at lave madpakker til alle og om eftermiddagen blev der tid til is for alle. Det duede max;)


Jeg må ærligt indrømme, at jeg nok er mere sommerland-typen end Legoland. Men jeg kan rigtig godt lide, at man kan tage tæpper med og boltre sig med medbragt picnickurv. Desuden er der også mulighed for at grille i Djurs sommerland, som også er et kæmpe plus hos mig. Men Legoland var spændende at opleve, men jeg er ret sikker på, at der går mange år igen, inden jeg lægger et visit igen.