Jeg har haft et stort ønske om at begynde til graviditetsyoga, men det har været lidt svært at få det til at passe ind i min kalender. Flere har anbefalet mig yogaskolen i Aarhus, som drives af ægteparret Laxmi og Gunnar Pedersen. De har undervist i yoga siden 1985, og stedet har et godt ry.

I februar måned tog jeg sammen til at komme afsted til en prøvetime, og jeg blev positiv overrasket over, hvor godt min krop havde det efter 1,5 timers graviditetsyoga. Denne yogaskole er et sted, hvor kvinderne kommer uden makeup og i meget afslappende tøj. Det er simpelthen rart at komme til træning, hvor man ikke har brug for at gøre noget ud af sig selv. Efter den ene time var jeg sikker på, at jeg skulle starte ugen efter, da jeg kunne se, hvor godt det var for mig.

Jeg har jo altid gode intentioner, men desværre er det først i denne uge, jeg startede igen.

Prisen er meget fornuftig.eg skal betale 400 kr. for de første fire gange og de efterfølgende fire gange skal jeg kun betale 200 kr. Der er rabat for studerende.

Jeg vil ønske, at jeg var startet lidt tidligere, da jeg nu kun kan nå fire gange inden juli. De holder desværre lukket i juli måned.

Det bedste ved yoga er, at jeg bliver opmærksom på min vejrtrækning samt får lavet afspændingsøvelser. De to ting kommer jeg til at få stor gavn af under fødslen ;O)

Jeg har anbefalet min mand at starte til mindfulness yoga/meditation på yogaskolen. Hvis man har en travl hverdag, er yoga og meditation det bedste værktøj for at hente overskud. Det er noget man burde prioritere, da det er en god investering for ens fysiske og psykiske velbefindende.

Der er en gratis yoga event på lørdag i Vestergade kl. 9:30. Hvis vejret er godt, har jeg planer om at tage afsted. Da yogaskolen ligger på Vestergade i Århus C, kan det være svært at finde en parkeringsplads, så det er vigtigt, at man kommer afsted i god tid.

Hvis du ønsker yderligere information om skolen, kan du finde det på deres hjemmeside yogaskolen.dk eller på deres facebookside.