Det er vidst længe siden, at jeg har haft en weekend, hvor jeg har været så meget på, men på den fede og gode måde:)
Torsdag aften hjalp min dejlige mand Thino mig med at gøre klar til Ladies night, hvor der skulle hygges med 13 søde kvinder om fredagen. Det var en fantastisk aften med dejlig afslappende stemning og aftenen sluttede af med en pyjamasfest – ligesom de gode gamle dage:)


Lørdag blev det tid til reception og her tog jeg min guld og blå lenga på, som Thino havde købt til mig. Jeg må ærligt indrømme, at jeg var helt færdig efter 4 timers søvn og det kunne både ses og mærkes på mig, så festen sluttede tidligt om lørdagen, mens Thino festede videre med vennerne.
Søndag morgen var jeg klar sammen med mine to dejlige kusiner, Vahy og Lohy, hvor kagen som jeg havde bagt om lørdagen skulles pyntes til en studenterhue. Fondant og jeg er ikke altid liige bedstevenner, men med hjælp fra de to søde kusiner, så nåede vi i mål og jeg synes da, at det var rimelig godt.


Inden afgang mid Viborg, hvor Mithu skulle fejres med kagen, så var det lige tid til at hygge med vennerne til fællesspisning. Det var ikke mange timer, men det var det værd. Man ser ikke hinanden så tit længere og slet ikke vennerne fra København, så vi udnyttede lige, at de var i Aarhus:)

Nu er vi tilbage efter at have fejrede vores søde dreng Mithu og jeg er max. klar til at ramme puden. Meeen, så alligevel vil jeg gerne lige udgive en blog og drikke en kop te sammen med min dejlige mand inden denne weekend takkes af.
Vi har fået os nogle gode vaner med at bruge lidt tid på hinanden om aftenen, når Lille K er blevet puttet. Det er rigtig hyggeligt og meget nemmere at acceptere, at i morgen starter hver dagen igen 🙂