Vi havde en super hyggelig dag i lørdags, hvor vi indløste Oviyas fødselsdagsgave. Vi havde ingen ide om hvad dagen skulle byde på. Vi pakkede bilen og fulgte de breve som moster Vahy havde givet os.

Den første oplevelse var Rush Århus, som er en trompolinpark. Det var meget underholdende, og børnene elskede at hoppe og bruge kroppen. Min ældste datter elsker at være fysisk aktiv, hun nød det i fuld drag. Jeg var også max klar på jumping fitness, men efter 2 min. på trampolin kunne jeg høre et knæk i min ryg. Det var det eneste motion jeg fik. Trampolin parken er både for de små og de store, og man kan sagtens bruge et par timer derinde. Laver man vilde øvelser, så kan man også kom til skade:) Heldigvis var stor pigen hurtigt på benene igen.

Vi fik købt rush strømper, og vi var klar til komme afsted igen. Oviya vil gerne have sin lille fætter Kirshnan med næste gang.

Derefter gik turen til Aros. Vi var heldige med at finde parkering og der var ingen kø. Jeg har været på Aros nogle gange, men det var første gang for Mathi og børnene. Mathi og jeg har ingen sans for kunst, dog hyggede vi os.

Tak for gaven Lohy moster, Mayo mama, Vahy moster & Shayan mama,