Ih, jeg glæder mig sådan til at flytte i hus og få vores egen store have. Mit sommer-crush er min lille have og det er ikke altid, at jeg har lige meget tid til at dyrke det, men jeg elsker haven. Jeg tror, at det går tilbage til min barndom, hvor vi tit var på ferie i Norge hos min moster og onkel. Min moster har grønne fingre og alt hvad hun røre ved- ja blomstre og vokser. Jeg husker mine mange somre, hvor jeg har gået i haven sammen med hende og fjernet ukrudt og hørt om de forskellige planter. Hun havde så mange forskellige blomster og grøntsager! Men jeg husker også, at jeg altid følte mig glad og rolig, når jeg bevægede mig rundt i hendes have. Jeg tror i hvert fald, at det kommer derfra. Det er lidt sjovt med min moster, fordi stadig i dag bruger hun meget tid i sin have og når hun er på besøg hos familien i Danmark, så kan man næsten altid finde hende i deres haver:)

Men jeg elsker blomster og har i år en mindre have, som Lille K og jeg passer. Vi har plantet squash, cherrytomater og chili, som vi fik af Thino´s søde onkel og nu går vi rundt og passer og plejer det selvom vejret ikke altid er med os. Jeg elsker tanken om at dyrke vores egne grøntsager og har allerede været i gang med at fortælle min kære mand, hvor køkkenhaven skal placeres. Men lille nu venter vi mest på, at vores grøntsager er helt modne, så vi kan sælge det til farmand og tjene mange penge 😀
Lille K er også tit med i haven og på vores gåture finder jeg forskellige blomster, som han skal dufte til og han vil også gerne smage på dem 🙂 Men tænker, at det bliver rigtig godt for ham at være med i haveprojektet. Han er i hvert fald god til at rive alting op, så en rigtig dygtig ukrudtsfjerner, som jeg har født 😉


Vores have er ikke så stor og ved hoveddøren har jeg plantet lavendel og brudeslør. At fjerne ukrudt er efterhånden en daglig aktivitet, men jeg nyder det faktisk. At ordne haven giver mig ro og nok en slags meditation for mig.
Men om jeg vil sige det samme, når jeg står med vores store have, jaa – det er ikke til at vide, men jeg håber på da på, at jeg stadig vil elske det:)