Hejsa fineste læsere:)

Jeg er oppe og afventer stille og roligt på at resten af huset vågner. Selv Lille K er helt færdig i dag:) Så der giver mig god tid til at blogge:)

I går var det part 2 af brylluppet og selve festen blev afholdt i en super flot sal. Dekorationen var utrolig smukt og gennemført og maden var Yummy Yummy 🙂 Jeg var ikke i topform, da jeg stadig føler mig sløj, men familien og vennerne gav den max gas for parret. Thino og jeg skulle danse på scenen og vi havde ikke nået at øve, så en halv time på parkeringspladsen inden selve optrædelsen, men Thino fik kørt der i gennem på en ret fed måde 🙂

Til denne fest havde jeg en lang panjavi på i sort og guld. Jeg havde egentlig medbragt en lenga, men min skønne søster/ hjerteveninde make up artist Jeeva kom fra London med en overraskelse og det var dette outfit. Jeg blev så rørt og samtidig høj, den var sååå flot. Hun var booket som MUA til bruden og jeg fik tilbragt nogle gode og lærerige timer med hende. Hvor ville jeg ønske, at hun flyttede tilbage til Danmark.

Men mig i dette outfit og håret ordnet af hende – af sted til fest. Lille K og Thino havde jakkesæt på i bordeaux og hvor var de begge flotte. En stolt kone og mor 🙂

Tak til Jebisan for disse fantastiske levende billeder:)