Hejsa skønneste læsere

Så er vi ankommet til Barcelona og ferien er for alvor startet. Efter nogle heftige uger med projekt HUS, så blev det tid til ferie. Jeg har sommerfugle i maven, når jeg skriver hus. Mens jeg sidder i Barcelona, så starter de nemlig på selve byggeriet i dag- whoop whoop:)

Som jeg tidligere havde skrevet om på bloggen, så skulle vi egentlig have været i Miami, men efter Irma’s rasen, så er det udskudt til det nye år. Men da jeg stod fast på, at jeg vil have varme og strand, så blev det Spanien 🙂 Vi skal være her i nogle dage, hvor vi herefter kører til Sydfrankrig, som vi begge er helt vilde med og sluttelig i Monaco inden hjemrejsen. Det fede ved vores ferie er, at intet er 100% planlagt. Vi tager en dag ad gangen og hvis der kommer nye input eller ønsker, så følger vi dem. Vi er frie:)

Flyveturen gik suverænt, da både Lille K og Thino sov hele vejen og blev vækket, da vi landede:)

Vi har lejet en bil, men har planer om at gå og nyde vejret samt de smukke omgivelser fuldt ud. Det blev en lille hilsen fra Barcelona i dag, men i kommer til at høre mere fra mig undervejs.

Varme solskinshilsner til jer alle.