Så er jeg tilbage på min pind!:) Lige siden den forrige weekend, så har jeg haft nogle fantastiske dage, som bare har stået i familiens tegn. Jeg sidder også tilbage med en følelse af et pendlerliv, som lige er afsluttet. Forrige weekend tilbragte vi i København sammen med sviger mekanismen efterfulgt af en ny tur til København onsdag den 15 november, hvor kusine Vahy fyldte år. Herefter en familie weekend i Viborg, hvor der blev hygget med 3-retters, god vin og vi fik spillet sequence, så det batter. Det er virkelig et sjovt spil og jeg vil anbefale spillet til alle jer. Thino og jeg spiller næsten dagligt og man kan både være to og helt op til 12 personer. I sequence er det både taktik og lidt held, som er afgørende.

Da kusine Lohy elsker et bestemt kortspil, som minder om fisk, men her handler det om at få 4-ens kort og derefter smække sin hånd i midten af kredsen, hvor alle de andre deltagere skynder sig følge med og smider deres næver ovenpå. Den der kommer sidst, som også ligger som den øverste hånd får “lortekort” som straf. Jeg kan fortæller jer, at Kavi og Lohy er ret godt til at få tjent mange lortekort;) Vi sluttede weekenden af hos Streetfood Viborg, som helt klart er bedre end den i Aarhus.  Det var både børnevenligt, rent og faktisk også en del varmere samt god mad.

Som om alt det ikke var nok, så tog Lille K og jeg en tur sydpå til Sønderborg mandag og hyggede videre med svigerforældrene og faster Dudi. Lille K havde styr på sit kongerige og sine tjenestefolk aka bedsteforældrene, mens Dudi og jeg spiste, spiste og atter spiste;)

Alt i alt en smadder hyggelig familie tid og en yderst taknemmelig “jeg” er tilbage på min pind og nyder dagene hjemme:)

God onsdag til jer alle…