Glædelig 1. December til alle jer læsere..

 

Det føles jo ikke rigtig som december, fordi jeg stadig forbinder december måned med sne og minusgrader, meeen, man kan da selv sætte gang i det ved at få julestemningen frem på hjemmefronten. I morges klokken tidlig gik vi i gang med at dække vores julebord, da denne dag også er lidt speciel for familien, da min søster Sangi og Vathanan havde deres første bryllupsdag.

Jer, der følger mig på instagram og snapchat kender til min ” naboaunty”, som er vores dejlige nabo, som bare er blevet mere end det. I mine øjne er hun min familie og man skal lede længe for at finde en kvinde med hjerte af guld som hende. I en måned har hun talt om kagen, som hun ville overraske min søster og V med. Jeg blev helt rørt! Hele dagen i går gik med at bage to hjerter, som hun herefter pyntede med blomster og tekst. Jeg siger tit til mine søstre, at vi er nogle heldige piger. Vi møder så mange gode mennesker i vores liv, at jeg undrer mig over, hvordan vi har kunne gøre os fortjent til det<3

Julebordet bestod primært af mit stel fra Royal Copenhagen og især deres juleserie havde fundet sin plads på bordet. Jeg havde for noget tid siden ønskede mig lysestagen fra stjerne riflet jul og den fik jeg i går af min mand med andre gaver fra Royal Copenhagen. I deres butik i Aarhus købte Thino også to fyrfadsstager med tivoliheste og de er bare såå fine. De danser rundt og skaber bare liv ved bordet.

Så vi startede julemåneden på bedste vis med rundstykker og kager. Lille K synes jo, at det var vældig hyggeligt med gæster fra morgenstunden, så vi gik hen til dagplejermor for at ønske hende en god weekend og starte vores pjækkedag sammen med far. Den bedste start på december måned:)