Glædelig 19 december dejlige læsere:)

I traditionen tro, så skal vi ud og afleverer vores første julekurv i år. Det er en årlig tradition, som Thino og jeg har gjort i flere år, men Lille K fik sin egen kurv sidste år og dette er hans andet år, hvor han skal ud og give en julekurv til en dejlig familie, som trænger til lidt hjælp i julemåneden. Det er via julehjælpen.dk, hvor vi skriver os op til at donere. Jeg synes, at det er en smuk hjælp, som julehjælpen.dk gør for familier, som har brug for hjælp i julemåneden <3

I år skal Lille K ud til en dejlig kvinde og hendes to børn med sin kurv, så jeg har valgt at give børnene biografbilletter i julegave ved siden af alt det, som de skal bruge til juleaften. Det er første gang, at familien havde ønsket and, så jeg skulle lige jo have styr på, hvad man skal bruge til en god and og tilbehør:) I morgen skal jeg ud med den kurv, som gives fra mig og Thino. Så hvis der er nogle af jer, som også gerne vil bidrage, så skynd jer ind på julehjælpen.dk eller mødrehjælpen.dk, som vi også støtter.

Der er tusindsvis af måder at hjælpe på, så hold jer endelig ikke tilbage:)

Spred kærlighed og krammer <3