I de sidste tre uger har min to-do liste mindet mig om, at jeg skal skrive en blog. Jeg er god til at fortælle mine søstre om alle de emner, jeg ønsker at blogge om, men at få det skrevet har ikke været en af mine stærke sider. I 2017 havde jeg sat mål, at jeg skulle udgive en blog om ugen. Ja, det mål kom jeg ikke engang tæt på.

Forleden dag spurgte min yngste søster om jeg nogensinde har planer om at skrive blog eller om jeg ønsker at fortsætte med min tomme snak. Av av, det var lidt hårdt for mit ego. Mig? Tom snak? – nej, nu bliver jeg nødt til at vise, at hun har uret. Jeg svarede hende, at jeg vil skrive, inden ugen er omme. Koste hvad det vil.
Ja, nu er det blevet søndag aften, og jeg har som altid haft en travl uge. Jeg er træt og har mest lyst til at sove, men jeg vil ikke give mig:0) I år vil jeg gøre umage for at skrive flere blogs. Det er et af mine mål for 2018.

I sidste år startede vi en tradition i vores familie, hvor vi i slutningen af året fortæller hinanden vores mål for det nye år, og når året slutter, så laver vi status ift de mål, vi satte os for. Personligt synes jeg, at det er en god tradition, vi har fået indført. Ved at formulere mine mål og fortæller det højt, giver det mig en højere motivation for at fuldføre mine mål. En af det fantastiske ting ved vores familie er, at alle er gode til at hjælpe og støtte hinanden til at opnå målene. Eksempelvis, når min søster prikker til mig ift. skrive blogs, er det fordi hun ved det er et af mine mål.

Nu bliver jeg nødt til at finde en strategi for, hvordan jeg skal planlægge at få skrevet blogs, således jeg ikke bruger travlhed som en undskyldning. I 2017 har det været sådan, at jeg om mandagen siger til mig selv, at jeg har for travlt i denne uge, og at jeg vil få bedre tid i næste uge. Sagen er dog den, at jeg ikke får mere tid i den næste uge, medmindre jeg planlægger og fastholder det. Det satser vi på, at jeg bliver god til:0)

God mandag til jer alle:0)