I går fyldte vores ældste mirakel hele 6 år og i traditionens tro, så var vi mostre og onkler mødt op for at overraske hende fra morgenstunden. Vi plejer at vække Thiviya med sang og balloner efterfulgt af fælles morgenmad. Minderne sidder allerede så stærkt i Thiviya, at hun sad og ventede på sit værelse sammen med de to banditter, som ikke helt var med på overraskelsens ide og råbte til os andre i stuen ” I kommer bare, når I er klar! 😉 Ha ha ha, jeg var færdig af grin over dette. Men på en måde er det dejligt at være vidne til frugten af traditionerne og se hvordan vores børn tager dem til sig.

 

Men morgenen startede med sang, hilsner og gaver efterfulgt af bagerens mirakler. Der var god tid til at hygge sig, når børnene står tidligt op og Thiviya fik både sunget og danset inden hun skulle i skole. I går blev hun fejret med klassekammeraterne og lørdag den 3 februar skal hun atter fejres med familien.

Mens vi sad og spiste, så kiggede jeg rundt på bordet og mindes tilbage på dagen, hvor Thiviya kom til verden. Samme øjeblik som vandet gik, så kørte bilerne fra de forskellige byer og samlet som en stærk enhed stod vi og tog i mod vores lille prinsesse. Siden er der kommet flere til, men traditionen er altid det samme. Vi stiller op sammen, som en familie <3

Nu glæder jeg mig til at fejre vores prinsesse igen næste weekend og vi er da også godt i gang med at få styr på de mange ønsker, som hun har til kagebordet:)