Jeg sælger min lejlighed

Jeg har de sidste otte år boet i en lejlighed i Tilst, og nu er tiden kommet til, at jeg skal flytte ud i et villahus. Vi er i gang med at bygge et nyt hus, og har derfor valgt at sætte vores lejlighed til salg.

Jeg har været glad for at lejligheden, som har haft en perfekt placering. Jeg har nemt kunnet tage motorvejen til arbejdet, og turen til Viborg for at besøge min søster og hendes børn har også været lige til.

Det er lidt vemodigt at skulle sælge lejligheden, men vi håber, at vi bliver glade for det nye hjem.

Har du lyst til at bo i en fed lejlighed i Tilst eller kender du en, som er på udkig, så kig endelig på opslaget her:

🔹 SKUFFESAG 🔹Se lige denne lækre sag i Tilst! 😃Velkommen til Havkærvej 12K!✔️ Indflytningsklart rækkehus✔️ Lækker…

Posted by Nybolig Aarhus Vest, Tilst – Sabro & Galten – Skovby on Freitag, 2. Februar 2018

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *