TrĂŠning

God morgen 2. April 🙂

NÄr man falder af hesten eller rettere sagt, at influenzaen har skubbet mig af hesten, sÄ mÄ jeg sadle op igen.

Jeg spiser meget mere slik og kager end jeg plejer og mange gange er det ikke fordi, at jeg har lyst. Men af en eller anden Ärsag, sÄ ryger det indenbords. SÄ derfor er trÊning ogsÄ med til at indramme min hver dag, hvor jeg har meget mere fokus pÄ de sunde vaner og slet ikke har lyst til kager og slik, som jeg har lige nu. Jeg har ikke trÊnet over en mÄned, da Lille K og jeg skiftevis har vÊret ramt, men nu er jeg begyndt at lÞbe igen. Meget smÄ korte lÞbeture og ellers lange gÄture. Jeg kan tydeligt mÊrke, at jeg har mistet en del muskelmasse, sÄ det gÄr altsÄ ikke mere. Efter fÞdslen er min ryg og bÊkken afhÊngig af, at jeg trÊner og nu mÄ mutti altsÄ i gang igen.

Jeg er blevet lidt af en hyggetrold, da jeg helst bare gerne vil vÊre hjemme og hygge med familien, sÄ trÊning krÊver lidt ekstra motivation de her dage. Men jeg kan mÊrke, at jeg er langt mere motiveret end blot for en uge siden. Der krÊvede det lidt mere at komme ud af dagen. Nu hÄber jeg blot pÄ, at forÄrets stemning ogsÄ kan hjÊlpe mig pÄ dette rette spor igen:)

God mandag til jer alle:)