God aften:)

Jeg sad i vores stue og talte med min kusine Lohy, som er på besøg, da hun pludselig kiggede ud mod haven og smilede, fordi hun så to dådyr spise i vores have. Årh, jeg elsker deres daglig besøg<3 Hvad der er med mig og bambier ved jeg ikke helt, men deres besøg gør mig inderlig lykkelig.

Vi har været i gang med at indrette vores andet badeværelse og har endelig fået mit elskede billede op. Svigerfar hjalp i weekenden med at få billedet op og jeg er så glad. Det er et billede, som den seje fotograf Vathanan Kumarathurai havde taget. Billedet er faktisk mere end 3 år gammelt og jeg fremkaldte den kort tid efter jeg så billedet. Jeg vidste, at den skulle med mig videre, fordi jeg var forelsket. Jeg elsker især svanen og billedets stemning.

Ligeledes har vi også fået meget mere styr på vores stue. Vi har faktisk to stuer i vores nye hjem. Den store, hvor spisebordet og køkkenet også er en del af. Men vi har også lavet vores multirum om til en mindre stue, hvor vi har læsestue og hyggekrog. Den bruger jeg hyppigt, så den bliver kaldt min stue;)

Stuen har fået en mørkeblå væg og gardinerne er valgt i samme farve. Svigermor sad i weekenden og syede gardinerne op for os og billederne kom op på væggene. Mine spejle fra Ikea hænger i vores entre og jeg takker svigerfar og Dudi for arbejdet, fordi det tager tid med at måle. Spejlene passer fint med vores antikke entresofa. Jeg elsker elsker elsker vores hjem!:) Vi er langt fra færdige, men sådan er en flytteproces vel. Nu har vi sat tempoet ned og arbejder videre med huset, når Lille K er puttet. Han skal ikke mærkes af flytteprocessen længere. Nu vil jeg vende tilbage til kage og kaffe med kusinen og ønske jer en dejlig aften.