Happy 34 var dagen i går:)

(Billedet er sløret, men desværre den enste vi nåede, da Lille K var ved at springe på kagen)

Den 26 juni midnat startede min fødselsdag med knus, kram og blomster fra min mand. Han hjalp mig med at forberede kagerne til tirsdagens personalemøde til verdens skønneste kollegaer. Om morgenen var Lille K ikke interesseret i at mor havde fødselsdag, men det skulle handle om ham:) Men mor fik knus og kram og Lille K sagde ” Kage mmhhh” 😉

Efter endt job hentede jeg Lille K og kort tid efter ankom familien. Thino var grillmaster og jeg sørgede for hjemmelavet kartoffelsalat og ovnbagte kartoffelbåde samt sovs. Faster Dudi kom ind ad døren, da hun havde ræset af sted efter sin eksamen og der blev tid til hygge ved bordet. Der blev ikke brugt tid på borddækning eller bordpynt. Det var bare ren afslapning og ungerne havde deres egen fest. Aftenen sluttede med lagkage, som min mand havde kreeret:) Stolt og taknemmelig kone <3

Forleden spurgte min veninde mig, om jeg synes det var slemt og fylde år. IKKE TALE OM! Jeg elsker det og jeg elsker især trediverne. Fra at være én, som ikke brød sig om at holde fødselsdag, da følelserne overmandede mig, så elsker jeg i dag min fødselsdag. Jeg elsker opmærksomheden fra min nærmeste og nyder dagen sammen med min familie og venner. Det er det vigtigste, hvis i spørger mig. Når jeg tænker tilbage på den rod, som jeg var tyverne, så elsker jeg min afslappethed og positive tilgang til livet, som trediverne har budt på. Den udvikling er jeg utrolig stolt af og hvis dette er hvad man får ved at blive ældre, så glæder jeg mig til fyrrerne:)

Mit sind er i ro og jeg føler mig mættet og elsket. Tak Moder Karma, min mor ville have været meget stolt<3 Happy 34

Rigtig god onsdag folkens:)