Man skal være fair i livet:)

Nu har jeg forbudt søde sager til min mand, da han er en værre sukkertrold og de sidste par måneder har han indtaget meget sukker. Jeg er den type,som kan tage et enkelt stykke chokolade eller kage og føle mit sukkerbehov dækket, men min mand Thino har det bedst, når fadet er helt tømt:) Så derfor har jeg sat en stopper for det.

Men nu hvor han så småt er begyndt at træne igen, så vil Lille K og jeg også gerne være fair:) I dag har vi lavet lækre dadelkugler til far. Husk igen, at dadelkuglerne er sunde, men kalorie mæssigt løber de her lækre bomber hurtigt op, hvis man spiser for mange, men ernæringsmæssigt er de selvfølgelige sundere end slik og kager. De smager hammergodt og er især gode efter dagens træning.

Vi brugte:

150 g stenfrie dadler

en håndfuld cashewnødder

1 spsk sukkerfri kakao

1 spsk koldpresset kokosolie

1 tsk kokosmel

Jeg skar dadlerne i mindre stykker og blendede alle ingredienserne i min foodprocessor.  Lille K og jeg formede dem til små kugler og trillede dem herefter i kokosmel, ristet sesamfrø og hakkede pistacie. Nu står de på køl og vi glæder os til at servere dem til far, når han kommer hjem fra arbejde:)