Jeg er for tiden helt oppe og køre og jeg kan slet ikke vente til at det bliver september. Til september skal min soulmate  Funda giftes og min Viber har ikke haft ro siden, at hun meldte datoen ud:)

Funda er ikke bare en veninde eller bedsteveninde, men decideret en soulmate. Sammen med min ven Jey score hun både længden på venskabet samt kærligheden og trofasthed. Jeg har kendt denne kvinde siden 3. Klasse og vi har holdt fast i hinanden siden. Vi læste i hver sin ende af Jylland og hun rejste til Tyrkiet i et år, hvor vi ugentlig skrev breve til hinanden. På daværende tidspunkt havde vi ikke mange penge til at gøre godt med, men heller et brev end et måltid. Billederne stammer fra vores ferie i Marmaris for 10 år siden samt det nederste, hvor vi sover hjemme hos hendes forældre i Herning.

Hun afsluttede sin uddannelse og  rejste til Tyrkiet for 9 år siden, men dette har aldrig været eller blevet gjort til en forhindring mellem os. Vi taler flere gange om ugen og jeg kender hendes dagsrytme ud og ind. Sidste år rejste vi til Ankara sammen med vores Lille fyr K og til september er han klar til at gå foran bruden – av mit hjerte <3

Men vi planlægger, drøfter, diskutere os frem til den store dag og jeg har meldt ud, at jeg skal binde hendes buket og hårkrans. Dette er jo et pH.d. projekt i sig selv:) Siden jeg læste bogen ” Blomsternes hemmelige sprog” af Vanessa Diffenbaugh, så er jeg blevet vældig optaget af, hvad de enkelte blomster betyder. Så hendes brudebuket skal både være flot, men også fortællende. Så derfor er jeg i gang med at få styr på, hvilke betydninger, som skal på spil og hvorfor jeg vælger den enkelte blomst. Dette lyder ret skørt, men hvor jeg dog elsker det! Jeg kommer til at drive min mand og Funda til vanvid inden vi når til september;)

Hvis du elsker blomster, så vil jeg gerne anbefale den søde, sørgelige, blomster-elskende bog til dig – Blomsternes hemmelige sprog.

Hola Hop – jeg smutter igen:)