Jer, som har fulgt bloggen i længere tid ved,  at jeg har mange traditioner og hvert sæson byder på sin:) Juli måned betyder Karensminde Frugtplantage, som jeg besøger hvert år og gerne op til flere gange. Jeg elsker især og plukke kirsebær og hindbær, men der er også meget andet der. Det samme gør min lille gut, så inden arbejde var jeg på tur med ham og faster Dudi. Dudi er efterhånden også vant til det årlige besøg med os, så hun glædede sig ligeså meget.

Karensminde frugtplantage er bare det perfekte sted for at plukke og især hvis  man har små børn. Lille K kunne gå rundt i sit eget tempo og nå sine egne bær. Han mente dog, at han også havde del i min spand og insisterede på at bære den ( blev til 10 skridt;) ), men en super dag for os. Vi bliver altid mødt af smilende medarbejder og får følelsen af, at man er hjertelig velkommen. Sæsonen er stadig varm for kirsebær, så hvis du har mulighed eller en fridag, så udnyt det endelig. I morgen skal vi lave kirsebær cheesecake, når jeg atter er hjemme fra arbejde. Jeg har igennem årene haft mange med til selv pluk og traditionen skal fortsætte i mange år endnu:)

Rigtig god dag til jer alle..