Sommer, sommer og sol – traa laa la laaa la 🙂

Man kan ikke andet end synge over denne fantastiske sommer i år. Lille K holder ferie i 4 uger og der er allerede gået to uger, men jeg syntes, at vi får det bedste ud af ferien:)

Vi startede denne dejlige weekend med en tur til Rødekro, hvor moster Lullu og onkel Majo stod klar til at tage i mod Lille K og Laxmi. Vejret var suverænt og efter aftensmad rykkede vi ud i haven, hvor Lille K gik amok i mormor og morfars have. Der var ribs, blåbær, stikkelsbær, jordbær og solbær. Det var lige noget for den lille mand og selvom moster Lohy byd på kage, så var K atter tilbage i den del af haven, hvor der var bær i hans højde:)

Næste dag tog vi en tog ud til vandet med kaffe og kage, hvor vi sad og sludrede, mens børnene nyd vandet og den dejlige sommer.  Jeg kunne godt have brugt meget mere tid sammen med familien og ligge og snakke til langt ud på natten, som vi gør, men denne weekend er min arbejdsweekend, så lørdag  vendte vi snuden hjemad igen.

Men store poser med de forskellige bær kom med os hjem og jeg er sikker på, at når jeg kommer hjem fra min døgnvagt, så er de fleste bær væk:) Hvis jeg er heldig, så kan jeg nok bikse en sommerkage ud af resterne, da vi får gæster til aftensmad.  Jeg elsker familiens haver og frugtplantager og den del må Lille K have arvet fra mig, fordi han stortrives også i haverne.

Rigtig god søndag til jer alle…