Just do it er logoet bag mit nye træningstøj, så jeg tænkte, at den må jeg heller efterleve:) Så med musik i ørene løb jeg af sted på mit første udendørs løbetur i Hadsten. Omgivelserne er perfekt til løbeturen, fordi det er stort set skove, mark og heste hvor end du kigger hen, så det er jo lige noget for min grønne sjæl;) Men af sted kom jeg og av av av siger min krop nu. Det er noget helt andet og løbe udenfor end at løbe på maskiner, men det er en fantastisk følelse.

Min polar var desværre gået ud for strøm, så derfor fik jeg ikke tiden eller kilometerne med, men nu har jeg fået min rute på plads og jeg skal af sted igen i morgen, så der har jeg mit ur med. Det med at vide tiden og længden er godt, fordi det er der, at jeg kan udfordre mig selv og se mine forbedringer.Nu er det snart tid til at komme på arbejde, så au revoir peepz 🙂