Halllloooo Monday:)

Til trods for en urolig nat med en lille mand, som nok havde spist for meget kage til sin kusines fødselsdag, så vågnede jeg op ultra frisk. Jeg elsker og vågne op før den lille mand og Thino, så jeg lige kan nå en kop te alene. På den måde får jeg dyrket en smule yoga i ro og en pause inden moar skal i gang;)

Mens jeg sad og nyd min te kiggede jeg rundt og indså, at vores stue er ved at være ret godt på plads. Samtidig fik jeg også grinet lidt over, hvor meget man skal tænke over indretningen, når man har børn. Da Thino og jeg var alene, så var det ret simpelt med brugskunst og jeg kunne stille tingene, hvor det lige passede mig. Men i dag skal jeg tænke over tingene og den lille mand vil gerne undersøge og lege med alting. Ligeledes havde vi i weekenden den første overnatning med mine niecer, Thiviya og Oviya, så der blev jeg også lidt klogere på tingene- ha ha ha;) Men faktum er, at vores hjem netop er bygget og indrettet til os og alle vores kære. Det skal rumme af kærlighed og plads til at boltre sig, så det er første prioritet.

Jeg er glad for planter og jeg har derfor forsøgt og samle de fleste på en plantastativ. Både for at imødekomme det jeg elsker, men også for at planterne ikke står rundt omkring på vores lille mands vej;) Det ønsker hverken jeg eller planten – trust me:)

Jeg glæder mig så meget til efteråret, så jeg kan få gang i vores pejs. Det var en ting, som jeg kæmpede hårdt for og jeg ved, at vi kunne have sparet 100.000 kr på vores byggeprojekt, hvis jeg havde givet slip på pejsen, men heldigvis vandt jeg den omgang af sequeens over min mand<3

Jeg ønsker jer alle en dejlig uge med masser af solskin