Vi har alle nok hørt det før – livet er hvad man gør det til. Det kan ikke siges kortere eller smukkere, men faktum er, at travlhed, selvoptagethed og mangel på overskud til at handle kan gøre livet mere komplekst også bliver det netop sværere at efterleve citatet.

Jeg har aldrig lagt skjul på, at min personlige udvikling er noget, som jeg lægger stor fokus på og jeg arbejder med forskellige sider hos mig selv. I maj måned mistede jeg atter igen et foster og samtidig med, at vi var ved at flytte, så fik jeg slet ikke bearbejdet sorgen. Men det indhenter altid en og jeg skal da lige love for, at jeg tog en dukkert. . Jeg rasede ud, gik i dvale og vidste, at jeg skulle give det tid. Min dejlige mand, familie og de skønneste veninder var der for mig og processen har været langsom, men god. Jeg vil faktisk påstå, at det først er for 14 dage siden, at jeg 100% kunne mærke den gamle Kathi igen.

En tilfældig aften for nogle uger siden sad jeg og skrev med Tina, som er min guru, når det handler om at sy. Under samtalen finder jeg ud, at hun er ramt af en sygdom, som koster flere ture på sygehuset, daglig medicin og skal sågar igennem en større operation. Men prøv lige og spørge, om hun ikke altid finder det positive i alting. Selv den del med operationen kunne finde det gode i. Det var vanvittigt at læse, at man i al det kunne få det bedste frem – respekt Tina! Men Tina syr og strikker dagligt og dybt engageret i sin familie og venner, så overskuddet har hun valgt at finde frem i stedet for lægge sig ned som den syge. Det er faktisk vejen til helbredelse.

Men det er netop det, det hele handler om. Hvis du vælger og se på det negative og føler dig mere tilpas ved, at det er synd for dig, når hele verden har det ” åh så nemmere end dig” (græsset er grønnere hos naboen – koncept), så bliver din hver dag mindre lykkeligt eller sågar negativ. Man vil opleve, at venner og familie fjerner sig fra én, fordi det er kun til en vis grad, at andre mennesker kan blive med at rumme negativitet fra et menneske.  Jeg har altid påstået, at negativitet smitter. Så selvom du sidder og lytter til venindens bitre skilsmisse, så påvirker det også dit eget energi, selvom sagen reelt ikke har noget med dig at gøre. Så jeg øver mig i at være positiv, fortælle mere om de positive ting og se på de mange positive ting i min hver dag, også selv i modgang.  Jeg er født som en fighter og jeg ved, at hvis noget skal forandres, så skal der handlinger til og de skal komme fra MIG!

Så da min samtale min Tina sluttede, så vidste jeg, at nu skulle “sørgeprocessen” være slut. Livet er hvad jeg gør det til og jeg ønskede glæde og varme i mit hjem. I går da jeg kom hjem fra arbejde og hentede vores lille mand, så gik jeg rundt i huset og smilede. Ja, det virkede helt skørt og jeg vidste ikke helt hvorfor, at jeg smilede, men for dalen – hvor føler jeg mig lykkelig igen<3 Det at Thino kommer hjem og Lille K løber ham i møde med et stort smil er netop hvad lykke handler om for mig, så hvorfor saboterer det med negativitet:)

Jeg dyrker yoga og løber igen samt masser af overskud til min familie og venner igen. Jeg arbejder konstant på at holde mit sind positivt og fokus på at bruge min begrænset tid og energi på de mennesker, som jeg har valgt og have nært. Men især bruger jeg meget tid på at, at Thino, Lille K og jeg laver aktiviteter sammen. I morgen er det torsdag og det betyder vores ugentlig “pjækkedag” sammen. Thino har fri hver torsdag, så sidste torsdag var i Randers badeland og i morgen går turen til Jesperhus. Jeg vælger netop den vej til mit liv:)

Dagen indlæg er inspireret af dig Tina Benfeldt Levring <3 Fordi du er den du er:)

Rigtig god onsdag:)