Læderbryllup

Alloha ūüėČ

27.08.2015 blev jeg gift med verdens sk√łnneste mand og siden har vi f√•et vores lille trold. I g√•r kunne vi derfor s√¶tte tre streger i mindebogen og fejre vores L√¶derbryllup. Vidste I, at alle bryllupsdagene har et navn? I √•r hedder vi vores L√¶derbryllup:)

Lillemanden fik da for alvor startet vores bryllupsdag kl 5 med utilfredshed over at farfar var taget hjem;) Men vi nåede da lige at udveksle kys og kram inden vi skiltes ad om morgenen<3

Vi havde g√¶ster til spisning i g√•r aftes, men har egentlig planlagt og fejre bryllupsdagen p√• torsdag i vores trekl√łver. I l√łrdags fejrede¬† vi den f√łrste del i √Ölborg Zoo og jeg elsker elsker elsker at bruge min tid, min energi, mit liv med de her to. Jeg elsker og se Thino vise den lille mand dyrene og se deres k√¶rlighed- der er ikke noget smukkere<3

Efter zoo blev det tid til afslapning inden vi skulle til fest, så der vi lige taget nogle billeder sammen. Minder er det der tælle, så jeg glæder mig til torsdag, hvor vi skal fejre vores Læderbryllup.

Rigtig god tirsdag til jer alle:)