God morgen 2. september…

Søndag morgen og jeg sidder og kigger tilbage på ugen, som snart slutter og hvad den kommende uge byder på. I mandags havde vi besøg af to af Thino´s barndomsvenner sammen med deres partner. Søsters familie var også inviteret med, så jeg dækkede op til 8 personer og gik i gang med madlavningen. Jeg havde besluttet, at vi skulle have 3-retters. Da dagen byd på regn, så havde jeg valgt hokaidosuppe med stegte rejer og græskarkerner til forret. Jeg nåede dog ikke at få taget billeder af forretten. Til hovedret blev det frisk laks i ovn, fyldte auberginer, tabouleh salat med bulgur, bønnesalat og sovs. Sluttelig til dessert blev der serveret brownie med bærmousse toppet med chokoladecremeux. Jeg havde lånt en tourbilon af min veninde Marlene, så det skulle prøves. Lille K ville gerne hjælpe med at få den ud af formen og lige smage kagen inden servering, så den fik et helt specielt udseende;)

Jeg elsker at have gæster og heldigvis har jeg energien og overskuddet igen. I denne uge skal vi mandag til Sønderborg efter arbejde for at fejre faster, som fylder år, men sandelig også have gæster til spisning onsdag og torsdag, så jeg er lige ved at få styr på menuen. Det er altid dejligt og have bestemt menuen, så går det hele lettere og hurtigere.

Nu kalder en tur i svømmehal med vores Lille mand inden mor skal i døgnvagt. Solen skinner og vi sofaflyder er klar til at kaste os ud i denne dejlige søndag.

Smul solrig søndag til jer alle <3