Hola 🙂

Jeg havde egentlig planlagt og poste et indlæg om vores ferie i Tyrkiet, som vi kom hjem fra i går og jeg gik direkte i en døgnvagt. Så trætheden har været årsagen til, at jeg egentlig ikke havde fået skrevet et indlæg i morges. Men da jeg endelig tog mig sammen og ville sætte mig ved min computer, så ser jeg en mail fra vores skønne ven Surenth fra Ajeenth video, som var fotograf og videomand til en familiefest for to uger siden. Han tog en del billeder af os alle sammen og da jeg så billederne af vores to drenge, så var jeg solgt. Ikke fordi, at jeg ikke er dybt begejstret og taknemmelig for de mange andre billeder, men Surenth fik kørt drengene op i en ballade-mood og vi fik taget nogle livlige og dejlige billeder af dem sammen<3 Så mit indlæg om vores ferie i Ankara må vente og i dag handler det om drengene. Er de ikke bare herlige<3

Tusind tak Surenth– disse minder er guld værd for os.