Drengene

Hola ūüôā

Jeg havde egentlig planlagt og poste et indl√¶g om vores ferie i Tyrkiet, som vi kom hjem fra i g√•r og jeg gik direkte i en d√łgnvagt. S√• tr√¶theden har v√¶ret √•rsagen til, at jeg egentlig ikke havde f√•et skrevet et indl√¶g i morges. Men da jeg endelig tog mig sammen og ville s√¶tte mig ved min computer, s√• ser jeg en mail fra vores sk√łnne ven Surenth fra Ajeenth video, som var fotograf og videomand til en familiefest for to uger siden. Han tog en del billeder af os alle sammen og da jeg s√• billederne af vores to drenge, s√• var jeg solgt. Ikke fordi, at jeg ikke er dybt begejstret og taknemmelig for de mange andre billeder, men Surenth fik k√łrt drengene op i en ballade-mood og vi fik taget nogle livlige og dejlige billeder af dem sammen<3 S√• mit indl√¶g om vores ferie i Ankara m√• vente og i dag handler det om drengene. Er de ikke bare herlige<3

Tusind tak SurenthРdisse minder er guld værd for os.