Alle årstider har noget smukt og specielt, som man kan fremhæve, men efteråret vinder tit mit hjerte med alle de smukke gyldne og varme farver. Gul- orange- rød- brun.

Så da vi i lørdags skulle rumme 14 voksne og 7 børn til middag, så var det efterår, som var i mine tanker.  Smukke græskar i forskellige former og farver blandet med blade, grene og levende lys satte rammerne for bordopdækning. Et efterårsbord!

Det blev til en super hyggelig lørdag med mad, drikke og en let afslappet stemning med en flok skønne mennesker, som passede mig helt perfekt. Mine smukke royal Copenhagen tallerkener kom i brug og sammen med de flotte krystal glas, som jeg havde fået i gave af Thino, så var jeg helt tilfreds med bordet. En dejlig tak til min kusine Lohy, som gav en stor hånd med i dette<3

Tak for en hyggelig dag folkens:)