Alder er blot et tal i min verden 🙂 Det er ikke kun, når det er min fødselsdag, at jeg bruger den sætning. Sandelig også, når jeg bliver spurgt ind til aldersforskellen mellem mig og min mand.  Jeg er 3 år ældre end Thino. Jeg griner tit ad det, når min danske kollegaer eller venner spørger til det. Fordi så straks, at jeg har svaret aldersforskellen og at jeg faktisk er ældre, så ender det oftest med et pift og “godt scoret” replik;)

Men jeg ved, at i de tamilske kredse er det ikke anset, at pigen er ældre end fyren. Jeg ved det, fordi vi har været i gennem den mølle:) Det var ikke kun fra Thino´s familie, men også min egen havde deres bekymringer. Et af de sværeste samtaler for mit vedkommende var at overbevise min onkel. Men jeg var ærlig og lagde kortene på bordet, som de nu var. Jeg sagde til ham, at jeg forstod hans bekymringer. Der var flere, men et af dem var, at han var bange for, at med tiden ville Thino miste interessen for mig og kigge efter en yngre model. Hertil forklarede jeg ham, at det kunne let ske. Men det samme kunne også ske med en fyr, som var 5 eller 10 år ældre end mig. Det er ikke alderen, som giver den garanti, men personligheden. Noget af det, som jeg virkelig har taget til mig igennem egne erfaringer er, at de ikke handler om alderen eller beskæftigelse. Det handler om kemi. Det handler om at smile. Det handler om tillid! 

Jeg har flere udenlandske veninder, som også har stødt på denne alderskamp. Sent som i fredags modtog jeg en bryllupsinvitation til et par, som har kæmpet i flere år og endelig har familien godkendt dem. Sikke en rejse og sikke en lykke:)

Nogle vinder kampen og andre giver op. Jeg vil ikke fortælle, hvad der er det rigtigt eller forkert, men jeg ved blot en ting. Når jeg en dag skal bæres væk i en kiste, så er det ikke dem der har defineret, hvad der er velanset eller ej, som har levet mit liv. Det har jeg. Derfor er det også min pligt og vælge den partner, som jeg tror på kan give mig den bedste tid på planeten.

Ligesom ved mange andre lignende situationer  i livet , er vi nødt til at spørge os selv” Hvad er vigtigst for mig?”. For mig var det vigtigt at dele mit liv med en mand, som stod ved siden af mig trods modgang. Det var vigtigt og dele mit liv med en mand, som fik mig til at smile og gav mig følelsen af at høre til ham. Det var vigtigt for mig, at min mand forstod mig og min fortid. Derfor valgte jeg Thino og til dags dato er jeg ret tilfreds med valget;)

Tro på det der gør dig lykkelig og kæmp for det. Det behøver ikke kun være ved partnervalg, men ved så meget andet i livet.