Forfatter anbefaling: Lucinda Riley

Det hele startede egentlig med, at min kusine Kala introducerede mig til bogen ” Pigen på klippen”, som er skrevet af den irsk forfatter Lucinda Riley. Det var let at overtale mig, da jeg igennem årene er blevet stor tilhænger af de irsk forfatterinder som Maeve Binchy, Marian Keyes og Cecelia Ahern, hvis bøger jeg har spist, sovet med og tilbedt:) Er faktisk også glad for krimier, men disse irske kvinder rammer mit hjerte! Men nu er Lucinda Riley med på listen og jeg elsker hendes skriveteknik. De irske kvinder får mig til at føle, at jeg befinder på det sted, hvor historierne udspiller sig. Men ja, min kusine Kala var i forvejen forelsket i forfatterinden og jeg læste ” Pigen på klippen” og bliver forelsket.  Herefter får jeg introduceret Lucinda Riley til min kusine Lohy, som også falder pladsk for bogen og forfatterinden. Så da vi i sidste weekend sad i Rødekro og bladrede reklamerne igennem og så, at man kunne få Lucinda Riley´s bøger for 99 kr i Føtex og Bilka, ja så gik vi amok:-) Lige nu er vi begge i gang med at læse serien med de syv søstre. En kæmpe anbefaling til jer, hvis i mangler inspiration til den næste bog. Man må gerne kunne lide romantik og mystik, men skønlitteratur på sit bedste, hvis man spørger mig:)

Jeg kan nærmest glæde mig til at putte den lille mand, så jeg kan ligge på sofaen og læse:)

God weekend til jer alle….