God aften sødeste læsere:)

I dag har det været ren afslapning, hjemmelavet tomatsuppe og hygge lørdag hjemme hos os. Thino er næsten symptomfri efter en hård omgang virus og det er min fri weekend. Vi havde ingen planer og startede vores dag med fælles morgenmad, hvor vi blev enige om, at det var på tide, at Lille K skulle tilbage og hilse på dyrene i Tilst. Da vi boede der, så var han forbi dyrene næsten hver dag.Med madpakker til både dyrene og os, så tog vi af sted. Farmanden måtte låne et halstørklæde for at holde varmen, men vi hyggede os. Lille K fik fodret dyrene og var på hjemmebane.

Hjemme hos os spiser vi tit suppe til frokost eller aftensmad, så i dag var der ønsket tomatsuppe. I morgen skal jeg prøve og lave jordskokkesuppe for første gang. Jeg har fået det serveret hos en veninde, men aldrig selv prøvet og lave retten, så det glæder jeg mig til.

God lørdag til jer alle…