God aften sødeste læsere:)

I dag passer Thino og jeg niecerne hjemme hos os, mens søster og svoger er til fest. Så der har været fuldt gang i huset med hygge, juleklip samt pebernødde bagning.  Pigerne elsker det og vi elsker det:) Lille K har talt om kusinernes besøg i flere dage, så er han lykkelig.

Jeg havde skaffet troldegrene til pigerne, så de kunne lave julepynt, som kunne hænges på grenen. De har fået hver sit gren, som de kan hænge op på deres værelser, når de kommer hjem.  Så mens Lille K var i gang med sit berømte maleri til bedsteforældrene, så lavede pigerne julepynt. Herefter bagte vi pebernødder efter Oviya´s ønske og der kom pebernødder i alle størrelser og former. Nu er der pakket pebernødder poser til forældrene og onkel Valle samt moster Sangi, så alle er glade;) Virkelig en dejlig aften 🙂

Rigtig glad og god weekend til jer alle…..