1. December

Ho Ho Ho – – gl√¶delig 1. December ūüôā

Jeg elsker 1. december og især vores nye tradition, som startede sidste år, hvor Thino og jeg pynter juletræet natten til 1. December, så Lille K kan vågne op til et pyntet juletræ fra julemanden. Vi holder os til den historie, så længe han tror på det:) Men i går var svigerfamilien også kommet , så vi var en hel flok om at pynte juletræet, da den lille mand endelig gik i seng. Det var ret hyggeligt og jeg nåede lige og tage dette skæve billede i morges inden jeg skulle begynde og filme Lille K, som blev båret ind i stuen af farmand<3

De sidste par dage er g√•et med at pynte op og vi har egentligt f√•et skabt os en hyggelig stemning i huset og juletr√¶et var det sidste, som manglede. Jeg mangler min hj√¶lpenisse i √•r (Thino), som desv√¶rre har v√¶ret meget syg de sidste tre uger. Vi h√•ber, at blodpr√łverne fort√¶ller os mere i den kommende uge, s√• vi kan f√• vores farmand tilbage med fuld power.

Jeg er i √•r blevet helt vild med at f√• naturen med ind i huset, s√• da en veninde skulle f√¶lde hendes birketr√¶, s√• var jeg der selvf√łlgelig. Med pynt og lys, s√• er det perfekt til indgangen:)