Ho Ho Ho – – glædelig 1. December 🙂

Jeg elsker 1. december og især vores nye tradition, som startede sidste år, hvor Thino og jeg pynter juletræet natten til 1. December, så Lille K kan vågne op til et pyntet juletræ fra julemanden. Vi holder os til den historie, så længe han tror på det:) Men i går var svigerfamilien også kommet , så vi var en hel flok om at pynte juletræet, da den lille mand endelig gik i seng. Det var ret hyggeligt og jeg nåede lige og tage dette skæve billede i morges inden jeg skulle begynde og filme Lille K, som blev båret ind i stuen af farmand<3

De sidste par dage er gået med at pynte op og vi har egentligt fået skabt os en hyggelig stemning i huset og juletræet var det sidste, som manglede. Jeg mangler min hjælpenisse i år (Thino), som desværre har været meget syg de sidste tre uger. Vi håber, at blodprøverne fortæller os mere i den kommende uge, så vi kan få vores farmand tilbage med fuld power.

Jeg er i år blevet helt vild med at få naturen med ind i huset, så da en veninde skulle fælde hendes birketræ, så var jeg der selvfølgelig. Med pynt og lys, så er det perfekt til indgangen:)