Glædelig 1. Advent til jer alle 🙂

Hjemme hos er det ren recovery efter en heftig, men yderst hyggelig lørdag. Jeg startede dagen i Herning til tamilsk babyshower og herefter til Viborg, hvor vi holdte vores årlig julehygge med hele svigerfamilien. Det er sjældent, at jeg sover i bilen, når vi kører om aftenen, men Lille K og jeg nåede ikke vågne ud af Viborg.

Så Lille K startede morgenmaden med en fin gave fra kusinerne og et brev, som Kusine Thiviya havde lavet. Han blev så glad for gaven, at trøjen kom på med det samme og brevet lagt i lommen<3 Jeg fik også en rigtig fin adventsgave af Thino, så jeg fik mig et godt grin, da Thino pakkede hans adventsgave op, som Lille K og jeg havde valgt. Nemlig en lille bjørnefar, som holder tæt omkring en lille fyr. Men han blev vældig glad for hans gave og nu hænger den fint på vores juletræ:)

Jeg havde kun en tallerken fra Royal Copenhagens julestel, Stjerne Riflet jul, så jeg blev virkelig glad for de to tallerkener, som lå gemt bag 1. Advent. Gaverne under juletræet afsløre lidt, at jeg vidst kan forvente 6 tallerkener mere  og flere viskestykker fra Pilluvuyt – ha ha ha <3 En dejlig mand:)

Glædelig 1. Advent til jer alle….