God morgen og Glædelig 5 december 🙂

I denne uge og næste kommende tid siger mit horoskop for alvor læsning, læsning, test, test. Det samme horoskop er vidst gældende for min mand, som lige har taget hul på driftsøkonomi på HD. Så lange dage (8-17:30!= det er laang tid for mig) med intensiv undervisning på Hammel sygehus inden jeg skal tilbage på arbejdspladsen og udføre 10 AMPS test inden jeg kan kalde mig AMPS kalibrerede. Jeg synes, at det er mega dejligt og spændende og være af sted, men det er nogle år siden, at jeg har læst både morgen og aften;) Men størstedelen af mig nyder at være blandt så mange ergoterapeuter og blive så meget klogere på AMPS. Det er kun min lille mor hjerte, som er vant til at hente Lille K kl 14 på de fleste dage, som ikke kan holde ud og være i det.

Det er lidt nemmere og støtte hinanden i at læse sammen, når Lille K er puttet, da Thino hidtil har siddet og læst alene, fordi jeg ligesom også gik i seng kl 21 sammen med den lille mand:-) Min overspringshandling i læsefasen er, at jeg er så småt begynde og planlægge Lille K´s fødselsdag og skal i weekenden i gang med at lave hans invitationer. Det er lige noget, som mutti elsker.

Nu må jeg heller pakke sammen og se at komme af sted – rigtig dejlig dag til jer alle<3