God sent-fredag-aften kæreste læsere:)

Jeg har så meget set frem til weekend og talt ned til det:) Ligeså meget, som jeg har lært og nydt undervisningen på Hammel sygehus, så har det været hårdt. I dag kan jeg slappe af og det har vi valgt og gøre som familie. Vi har bare valgt og hygge på Lille K´s værelse med hans aktiviteter og vi ser frem til en dejlig afslappende lørdag.

Netop på grund af den intensive undervisning, så har jeg i år ikke kunne deltage i juleafslutningen sammen med Lille K. Men det var nok meget godt, fordi så blev det farmanden, som tog en fridag og har nydt dagen sammen med den lille mand. Da jeg kom hjem kl 18 stod de begge op efter deres såkaldte middagslur. Livet må være hårdt for de to, siden de tog sig en lille lur på 3 timer!:) Men billederne viste da, at de har hygget sig.

Nu ser jeg frem til at sove uden at have en bog med mig og ønske jer alle en dejlig weekend:)