God morgen 12 december:)

Tilbage på skolebænken og jeg drømmer om FERIE. Enten skal det snart sne eller vil jeg have lov til at drømme om sol og sommer:) Ordet ferie mindede mig jo lige om vores ferie i Tyrkiet, hvor min bedsteveninde Funda blev gift. Det var meget specielt for mig og være tilstede på hendes store dag og til trods for, at vi næsten lige havde fået bekræftet graviditeten, så drog vi af sted. Jeg var ramt af træthed, lugtgener og kvalme, som er de almindelig kendetegn, når jeg er gravid. Men det kunne ikke stoppe mig.

Funda havde bedt os om at tage blåt på, så det havde vi selvfølgelig med. Men på grund af gravidteten, så hævede jeg næsten som en dej, som havde fået alt for meget gær, så lige da jeg hoppede i min panjavi på hotellet, så revnede tøjet! Amen- af sted fløj jeg og min svigerinde Dudi ud af hotellet og bruden kiggede efter os med ondt øje, da vi løb forbi hende i foyeren:-) Men jeg fandt en ny blå kjole og tog mine smukke blå øreringe på fra Zaree.dk <3

Festen var hyggelig og intim. Parret havde kun deres nærmeste med og alle kom og hilste på os, som om vi også var en naturlig del af deres hver dag. Nogle af parrene har Thino og jeg mødt en del gange, men sikke nogle varme og venlige mennesker. Dagen efter var der morgenmad på hotellet og det var super lækkert. Jeg var så glad på Funda´s vegne og det var en dag, som vi begge havde ventet længe på<3

Nu glæder vi os begge to til at holde næste år, hvor hun ikke skal planlægge et bryllup og jeg skal ikke være gravid;-)